i-ULPLAlumni Politeknik Port DicksonPerpustakaan Politeknik Port Dickson1L5GUIDMSemak Keputusan PeperiksaanSemak Keputusan Latihan IndustriKajian Pengesanan

SEBUTHARGA


INFO LAPOR DIRI PELAJAR SESI DISEMBER 2014 sticky icon

Pelajar Baharu Klik Icon Untuk Maklumat Lapor Diri Pelajar Baharu

Pelajar Senior Klik Icon Untuk Maklumat Lapor Diri Pelajar Senior

JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN AKHIR SESI JUN 2014 sticky icon

Final ExamPerhatian kepada semua pelajar-pelajar Politeknik Port Dickson. Jadual Peperiksaan Akhir bagi sesi Jun 2014 boleh di muat turun melalui pautan dibawah.

   JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN SESI JUN 2014
   JADUAL WAKTU PEPERIKSAAN KOD 'DUE 1012'

   JADUAL WAKTU TEMPAT PEPERIKSAAN AKHIR MENGIKUT JABATAN
   JKE | JKA | JKM | JP (Kemaskini 16 Oktober 2014)

PROGRAM UNTUK LULUSAN LEPASAN POLITEKNIK YANG MASIH BELUM MENDAPAT PEKERJAAN (INDUSTRIAL SKILLS ENHANCEMENT PROGRAMME - INSEP)

nssdc

Makluman kepada lulusan lepasan politeknik yang masih belum mendapat pekerjaan. Negeri Sembilan Skills Development Center (NSSDC) dengan kerjasama Kerajaan Malaysia menawarkan kursus-kursus didalam bidang teknikal dan kemahiran bagi lepasan Diploma dan Ijazah yang bertujuan memberi pengetahuan dan kemahiran yang meluas sebelum kealam pekerjaan agar lebih dan produktif dan kompetatif. Kepada mereka yang berminat sila rujuk maklumat pada pautan berikut.

Muat Turun: 1) Broucher
                  2) Borang
                  3) Maklumat Lanjut

SENARAI PELAJAR TIDAK LAYAK MENDUDUKI PEPERIKSAAN AKHIR DAN TIDAK LAYAK DINILAI SESI JUN 2014

Makluman kepada warga PPD, berikut merupakan senarai pelajar yang tidak layak menduduki peperiksaan akhir dan tidak layak dinilai bagi sesi Jun 2014. (Data dikemaskini pada 16 Oktober 2014, 5.00 Petang)

MAJLIS PENYAMPAIAN DERMASISWA KOPERASI POLITEKNIK PORT DICKSON SESI JUN 2014

KOPERASI PPD

Tahniah. Berikut merupakan senarai nama pelajar yang berjaya menerima Dermasiswa Koperasi Bhd Politeknik Port Dickson. Pelajar yang terpilih  akan menerima dermasiswa pada Majlis Penyampaian Dermasiswa Koperasi Politeknik Port Dickson Berhad yang akan di adakan pada ketetapan berikut:

Tempat : Bilik Tayang, UIDM
Tarikh : 15 Okt 2014 (Rabu)
Masa : 9.00 pagi
Dirasmikan Oleh : Hjh Rosnah bt Hj Omar (Pen.Pengarah SKM Port Dickson)

SENARAI PENERIMA DERMASISWA KOPERASI BHD PPD

Sila maklumkan kepada rakan-rakan sekiranya nama mereka tersenarai dalam lampiran diatas.

Portal Rasmi Kementerian Pendidikan Malaysia Laman Web Rasmi Najib Razak Multimedia Super Corridor Malaysia Multimedia Development Corporation Jabatan Pengajian Politeknik Institut Integriti Malaysia Autodesk Student Community ePerolehan Laman Web Rasmi Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia Laman Web Rasmi Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional Laman Web Rasmi Majlis Peperiksaan Malaysia Wataniah Politeknik Port Dickson 1MTC Mediu Digital Library Mediu Learn Arabic